PROFESSIONAL TA’LIM PEDAGOGLARINING KASBIY KOMPETENTLIGINING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Diyarova, Mavjuda Mamasaid qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda rivojlanayotgan jamiyatda pedagoglarga qo‘yilayotgan talab, pedogogning kasbiy kompetentligini oshirish bugungi kunda ta’lim tizimida pedagog qanday bo‘lishi lozimligi, uning psixologik kompetentligi qanday bo‘lishi kerakligi haqida fikr yuritilgan.