РАҚАМЛИ ИТИСОДИЁТ ШАРОИТИДА ҚИММАТЛИҚОҒОЗЛАР БОЗОРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШЗАРУРИЯТИ - Шамситдинова , Хонзода Мардонбек қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Рақамли иқтисодиётга утиш даврида молия бозорини янада ривожлантириш мамлакат иқтисодиётнинг иқтисодий ривожланишига ва ижтимоий масалаларни ижобий хал этишнинг мухим омили бўлиб хисобланади. Ушбу мақолада қимматли қоғозлар бозорини янада ривожлантириш учун тўсинлик қилаётган бир қанча муаммолар курсатилган ва уларни бартараф этиш юзасидан хулоса ва таклифлар берилган.