O‘QUVCHILARNI 1-SINFGA TAYYORLASHDA OTA–ONALARNING O‘RNI - O‘rinova, N.M.; Davlatboyeva, M.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada bolalarni maktabga tayyorlash jarayonida ota-onalarning tutgan o‘rni va ular ahamiyat berishi lozim bo‘lgan jihatlar yoritib berilgan.