AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR DAVRI PUL SIYOSATI VA SOLIQLAR - Chorshanbiyev , Boyto‘ra (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Amir Temur va Temuriylar davrida amalga oshirilgan pul siyosati va soliqlar haqida ma’lumotlar keltirilgan. Katta hududlarni bosqichma-bosqich o‘zi yaratayotgan davlat tarkibiga kiritib ularni yagona markaz ostida birlashtirishi va shu bilan birgalikda ularning iqtisodiy hayoti va moliya tizimini yagona tizimga keltirgan holda rivojlantirishga harakat qildi.