TA’LIM TARBIYA JARAYONIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLAR SAMARADORLIGI - Elbekova , E’zoza Jamshid qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada ma’naviy-ma’rifiy faoliyatni tashkil etishning maqsadi va mazmuni, bajarilishi lozim bo‘lgan vazifalar, ma’naviy tarbiyaning o‘ziga xos xususiyatlari, strategik yo‘nalishlari va innovatsion uslublari bayon etilgan.