RAQOBATNING MAZMUNI VA SHAKLLARI - Abduvaliyev , Doniyorbek Baxromjon o‘g‘li; Mahmudov , Diyorbek Olimboy o‘g‘li; Sayfullayev , Siroj Ikrom o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bozor mexanizmining asosiy tarkibiy qismlaridan biri bo‘lgan raqobatning umumiy ta’rifi uning shakllari va usullari haqida umumiy ma’lumotlar berib o‘tilgan.