INTELLEKTUAL KAPITALNING MOHIYATI VA TARKIBIY TUZILISHI - Abduvaliyev , Doniyorbek Baxromjon o‘g‘li; Sayfullayev , Siroj Ikrom o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada innovatsion iqtisodiyotda intellektual kapital o‘ziga xos xususiyatlari uning mohiyati va iqtisodiy ishlab chiqarishdagi o‘rni va tarkibiy tuzilishi haqida umumiy ma’lumotlar berib o‘tiladi.