ABDULLA QAHHOR-MASHHUR HIKOYANAVIS - Raximova, Dilnoza Olimovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarni Abdulla Qahhor ijodiga bo‘lgan mehr-muhabbatini uyg‘otish, qiziqishlarini shakllantirish, hikoya janrini o‘rganishga bo‘lgan ishtiyoqini orttirish, fikrlash qobiliyatlarini o‘stirishdan iborat. Abdulla Qahhorning “Bemor”, O‘g‘ri” hikoyalarida hayotda keng tarqalgant engsizlik, mutelik, fikrlashdan mahrumlik, ijtimoiy muhit, qullik, psixologiyasi yoritib berilgan.