GIDROTEXNIKA INSHOOTLARI VA SUV OMBORLARINING HAYOTIMIZDAGI AHAMIYATI - Suyunov , Abdug‘ani Shavkat o‘g‘li; Mulkamalova , Ozoda Orol qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolamizda gidrotexnika inshootlari va suv omborlarining hayotimizdagi vazifasi uning hayotimizdagi o‘rni, gidrotexnika inshootlaridan qanday maqsadlarda foydalanishimiz, suv inshootlarining atrof - muhitga bo‘lgan salbiy ta’sirini kamaytirish va suv xo‘jaligida inshootlardan yanada samarali foydalanishga erirshish haqida bo‘ladi.