BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARNING KASBIY FAOLIYATIGA MOSLASHUVINI OʻZIGA XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - To‘raxonova , Mohinur Abdunazar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada Bo‘lajak o‘qituvchilarning kasbiy faoliyatga moslashuvining o‘ziga xos psixologik xususiyatlari hamda ularning yangi psixologik kasbiy muhitga moslashuvi haqida soʻz boradi.