INKLYUZIV TA’LIM TIZIMIDA TA’LIM PEDAGOGIKASINING AHAMIYATI VA TA’LIM MUHITINI SHAKLLANTIRISHDA INTERAKTIV TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Xalimova , Feruza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada inklyuziv ta’lim tizimida o‘qituvchilarning kasbiy mahorati oshirish va alohida ehtiyojli bolalar bilan ishlashning o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rib chiqilgan va interaktiv texnologiyalar yordamida yanda rivojlantirish tamoyillari ko‘rib chiqilgan.