BOZOR IQTISODIYOTI SHAROITIDA KORXONALARNING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH STRATEGIYALARI - Tillayeva , Muhayyo Abdumutalibjon qizi; Xasanboyev , Javohir Otabek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mamlakatimizda korxonalar faoliyatini tashkil etish va samarali boshqarish, ishlab chiqarish faoliyatini boshqarishda ularning raqobatbardoshligini oshirish borasida qatot huquqiy asoslar ishlab chiqilib amaliyotda o‘z ifodasini topmoqda. Shunday bo‘lsa-da mamalakat iqtisodiyoti barqaror rivojlanishida tarmoqda amalga oshirilishi mumkin bo‘lgan qator vazifalar turibdi. Ushbu maqolada korxonalar raqobatbardoshligini oshirishda amalga joriy etish mumkin bo‘lgan bir qancha yo‘nalishlar yuzasidan fikr-mulohazalar keltirilgan