QICHITQI O‘TNING EKSTRAKTI TARKIBIDAGI SUVDA ERUVCHAN VITAMINLAR MIQDORINI ANIQLASH - Asqarov , Ibrohimjon Rahmonovich; Mo‘minjonov , Mirjalol Muqimjon o‘g‘li; Kamoldinova, Zulfizarxon Sharobiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada qichitqi o‘t barglarining kimyoviy tarkibi va asosiy tarkibiy qismi hisoblangan vitaminlarning inson salomatligiga ta’siri, nafas yo‘llari kasalliklarida qo‘llanilishi, shuningdek, o‘simlikning shifobaxsh xususiyatlarini o‘rganish natijasida olib borilgan ilmiy tadqiqodlar natijalari haqida ma’lumotlar hamda xulosalar keltirilgan.