O‘QUVCHILARNI MODUL BELGISI QATNASHGAN NOSTANDART MASALALARNI YECHISHGA O‘RGATISH BO‘YICHA BA’ZI BIR MULOHAZALAR - Axlimirzayev, A; Mamadjanova , M; Sobirov , G‘ (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada modul qatnashgan tenglama va tengsizliklar turlarga bo‘lingan hamda ularga doir nostandart shakldagi bir nechta misollar yechimlari bilan keltirilgan.