ANCIENT AND MODERN PERFORMANCE STYLES OF CHANGKOVUZ - Rashidov, Qahramon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola changqovuz cholg‘usining qadimiy va zamonaviy ijro uslublari haqida yozilgan.