O‘ZBEK XALQ MAQOLLARIDA SUV KONSEPTINING TALQINI - O‘rinova , Sayyora Xolmirzayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada suv koseptining tasnifi, turlari, suv to‘g‘risida olib borilgan adabiyotlar tahlili hamda suv kosepti qatnashgan maqollar haqida so‘z boradi.