QONUN VA QARORLARDA YUZAGA KELAYOTGAN KAMCHILIKLAR TO‘G‘RISIDA - Abduvaliyeva, Aziza Botir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada qonun tili uslubiyati va yozilish shakliga to‘xtab o‘tilgan. Tarixan qonunlarning shakllanish va rivojlanish bosqichlari borasida ham so‘z yuritilgan. Bundan tashqari, bir nechta qaror va farmonlar misolida qonun tuzishda uchraydigan xato va kamchiliklar ko‘rsatib o‘tilgan.