UZUMNI QURITISH USULLARI - Norboyev, Sirojiddin Abdurahmon o‘g‘li; Abdiyev, Anvarjon Almirzayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada respublikamizda yetishtirilayotgan uzum navlari hosilini quritish usullari bayon etilgan. Uzum hosilini yig‘ib olish, yuvish, tozalash, saralash, quritish jarayonlarida talab etiladigan vazifalar ketma-ketligi keltirilgan.