SUITSIDAL XULQGA QARSHI CHORALAR - Xolbo‘tayev , Xudoybergan (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bugungi kunda barcha rivojlangan davlatlarning oldida turgan dolzarb muammolardan biri bu o‘z joniga qasd qilish hisoblanadi. Bunday noxush holatlarning aksar qismi o‘smirlarda sodir etilinilayotgani esa juda achinarli. Ushbu maqola o‘smirlardagi suitsidal xulq va uning profilaktikasini nazariy tarzda tahlil qilishga bag‘ishlangan.