AUTENTIFIKATSIYALASH USULLARINING SOLISHTIRMA TAHLILI - O‘ralov, Javlonbek Bahodir o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada ko‘p foydalaniladigan biometrik autentifikatsiyalash usullarni solishtirma tahlilini amalga oshirish va aniq vazifani bajarishga mo‘ljallangan axborot tizimlarini yaratishda, yuqori samara beradigan usulni taklif qilishdan iborat.