ТЕЛЕВИДЕНИЕ ОРҚАЛИ ХОРИЖИЙ ТИЛЛАРНИ ЎРГАНИШ САМАРАДОРЛИГИ - Иркаева, Нилуфар (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада чет тилларини ўрганиш жараёнида телевидениенинг самарадорлиги кўриб чиқилади. Бу борада дунё олимларининг тажрибаси таҳлил қилинади. Шунингдек, телевидение орқали тил ўрганишда аҳамият қаратиш лозим бўлган жиҳатлар ҳақида ҳам сўз юритилади.