PAST TEZLIKLI ENERGIYA OQIMLARIDA SAMARALI ISHLOVCHI MUQOBIL ENERGIYA MANBAI UCHUN GENERATOR KONSTURUKSIYASINI TAKOMILLASHTIRISH - Sadullayev, N.N.; Nematov, Sh.N.; Sayliyev, F.O. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
O‘zbekistonda chekka hududlardagi iste’molchilar elektr ta’minoti ishonchliligining pastligi va shu hududlarga elektr energiyasini uzatishda isroflarning yuqoriligi, qayta tiklanuvchi energiya manbalardan foydalanish dolzarligini keltirib chiqarmoqda.