NOORGANIK BIRIKMALARNING ASOSIY SINFLARI MAVZUSIDA “CHARXPALAK” METODINI QO‘LLASH - Murodov, D.M; Sharopova, Y.A; Ibragimov, D.F (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
“Charxpalak” metodi o‘quvchilarni o‘tilgan mavzularni esga olishga, mantiqan fikrlab, berilgan savollarga mustaqil ravishda to‘g‘ri javob berishga va o‘z-o‘zini baholashga o‘rgatishga hamda qisqa vaqt ichida o‘qituvchi tomonidan barcha o‘quvchilarning egallagan bilimlarini baholashga qaratilgan.