ALISHER NAVOIYNING “FARHOD VA SHIRIN” DOSTONINING BADIIY XUSUSIYATLARI - Abilxayrova, Sevinch Zoir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
“Farhod va Shirin” dostoni, chin xoqonining farzandsizligi haqida fikr yuritilgan. Farhodning ishq savdosida aqldan ozishi, Farhod va Shirin o‘rtasidagi munosabatlar, Farhod va Xusrav o‘rtasidagi nizolar, biz yoshlarning kelajagidagi ushbu dostonning o‘rni.