QUYMA MAXSULOT PROFILNI ISHLAB CHIQISH - Muxtorov , A.M. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ekstruder orqali murakkab shaklida plastik materiallarni quyishda quyish rejimini noto‘g‘ri tanlash natijasida yuzaga kelgan nuqsonlarni aniqlash va bartaraf etish.