KEKSALIK DAVRIDA XOTIRA JARAYONINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARINI PSIXOLOGIK ASOSLARI - Asqarov , Anvarjon Rahimjon oʻgʻli; Turdimatov, Jahongir (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada keksalik davrining o‘ziga xos xususiyatlari, Keksalik davridagi xotira jarayonidagi muhim o‘zgarishlar batafsil yoritilgan bo‘lib, muammo va dolzarb masalalar psixologik tahlil etilgan.