PSIXOLOGIYA SOHASIDA ILMIY SALOHIYATGA EGA BO‘LGAN KADRLAR TAYYORLASH MEXANIZMLARINING PSIXOLOGIK SHART-SHAROITLARI - Xo‘shboqov , Kamoliddin Abdulatif o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Psixologiya sohasida ilmiy salohiyatga ega bo‘lgan kadrlar tayyorlash bugungi kunda asosiy maslalardan bo‘lib qolmoqda. Aynan bugungi kunda ilmiy salohiyatga ega kadrlarni tayyorlash va ularga shart-sharoitlar yaratish va uning turli xil usullari, yo‘llarini ishlab chiqish, ko‘rsatmalar berish haqida bayon etilgan.