KADASTRLARNI YURITISH BO‘YICHA QONUN HUJJATLARI - Mahmudov , Diyorbek Olimboy o‘g‘li; Bazarbayeva , Go‘zal Rustam qizi; Rustamboyev, Kamronbek Otabek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada kadastrlarni yuritish bo‘yicha qabul qilingan qonun hujjatlari va me’yoriy hujjatlar tarkibini, shuningdek bu sohani boshqaruvchi va nazorat qiluvchi davlat o‘rganlari va ularning vakolatlari doirasi haqida ma’lumotlarga ega bo‘lasiz.