3-SINFDA SIFAT MAVZUSINI O‘RGANISH DARSLARINI YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TASHKIL QILISH - Qutlimuratova , Dinora Ravshanbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim berish jarayonida Ona tili fanining “Sifat so‘z turkumi” mavzusini o‘qitishda muammoli ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning metodik asosi yoritilgan. Mazkur maqola umumta’lim maktablarining ona tili darslarida foydalanish uchun manbaa bo‘lib xizmat qiladi.