ИНГЛИЗ ТИЛИДАГИ СЎЗ БИРИКМАЛАРИ ТАРКИБИЙ ҚИСМЛАРИНИНГ ЎЗАРО МУНОСАБАТИ - Анварова, Фарзонабону Анваржон қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада инглиз тилидаги сўз бирикмалари тавсифланади. Шунингдек, уларнинг шакли, вазифаси ва ҳудудий чегарасини аниқлаш борасида сўз юритилади. Сўз бирикмаларини ташкил этган элементлар ўртасидаги муносабатларни изоҳлашга асосий диққат қаратилади.