XORIJIY VA MILLIY XORIJIY TA’LIM TIZIMLARI - Qo‘qonboyeva , Shaxlo Rafikjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada milliy dastur yaratilishida o‘rganilgan Finlyandiya ta’lim tizimlari tuzilmasi, tajribasi, milliy dastur haqida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, bugungi kunda butun jahonda va O‘zbekistonda ta’lim tizimini rivojlantirish va takomillashtirish yo‘nalishida islohotlar haqida so‘z borgan.