PIROLIZ MOYI VA DISTILLYATINING FIZIK-KIMYOVIY XUSUSIYATLARI - Erkinov, Rasuljon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Og‘ir xolatdagi piroliz moyi rangi to‘q jigarrangdan to‘q yashil ranggacha bo‘ladi. O‘tkir yoqimsiz hidli suyuqlik. Piroliz moyi tarkibi olinish sharoitiga va joyiga qarab o‘zgarib turadi.