SHAXSIY RIVOJLANISHIDA “TIME MANAGEMENT”NING O‘RNI - To‘g‘onboyeva , Ziyodaxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada odat tusiga aylanib borayotgan “Time-management”ning yoshlar shaxsiy rivojlanishidagi o‘rni va ahamiyati hamda foydali jihatlari xususida fikr-mulohazalar yuritiladi.