ҚАРАҚАЛПАҚ ҲӘМ ИНГЛИС ТИЛЛЕРИНИҢ ФРАЗЕОЛОГИЗМЛЕРИ ҚУРАМЫНДА БИР ҲӘМ ЕКИ САНЛЫҚ СӨЗЛЕРИНИҢ ЖУМСАЛЫЎЫ - Қалжанова, Амангул Қулжановна; Байниязов, Азатбай Турсынбаевич (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада қорақалпоқ ва инглис тилларининг фразеологизмлари таркибида бир ва икки сон сўзларининг ишлатилиш фарқлари очиб берилган