MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA MUSIQA MASHG‘ULOTLARI JARAYONIDA INNOVATSION TЕXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Xodjayeva , N. L. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
O‘zbеk xalq musiqasi vositasida maktabgacha yoshdagi bolalarni ma’naviy-ahloqiy tarbiyani shakllantirish uslublari.