AVTOMOBILLARNING ELEKTR VA ELEKTR JIHOZLARINI TUZILISHI VA ISHLASH PRINSIPI - Fayzullayev, Xaydarali (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolamizda avtomobillarning elektr va elektron jihozlari, ularning ishlash prinsplari, ishlatish normalari bo‘yicha malumot berilgan.