ANSYS MAXWELL DASTURIDA LOYIXALANGAN ASINXRON DVIGATEL TAHLIL QILISH - Xolliyev , Javohir Farxodovich; Toyirov , Muhriddin Zoir o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Sanoatda texnologik jarayonlarda elektrotrotexnik tizimlarni va ular asosida qilinayotgan innovatsiyalarni sanoatda qo‘llashga CAD/CAM/CAE dasturlaridan foydalanish loyihalash jarayoni xarajatlarini, ketadigan vaqtni va boshqa bir qator omillarni tejash imkoniyatini beradi.