ТУРИЗМ СОХАСИДА ЭЛЕКТРОН ТИЖОРАТ - Абдурахимов, Озодбек Азимжон угли; Махмудов, Улугбек Равшанбекович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ҳозирги даврда барча учун бирдай қизиқарли бўлган ва юртимизда тезкорлик билан ривожланиб бораётган туризм соҳасида (Он-лине травел) электрон тижоратни бошқаришни яхши йўлга қўйиш. Туризм соҳаси барча бошқа соҳалар сингари мижозга яна ҳам яқинроқ бўлиш учун онлайнда ишлаш зарурлигини тезда тушунтириб бериш.