KATTA TISHLI TISHLARNING MAKSIMAL SONI - Bafoev , Bakhrom Botirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada uzoq xizmat qilish muddatiga ega va ulardan foydalanishda tejamkor bo‘lgan RDB qurilmalarining tobora ommalashib borayotgani, shuningdek, so‘nggi o‘n yillikda ob’ektlarning yuqori sifatli yoritilishini ta’minlaydigan yoritish texnologiyalarining jadal rivojlanishi muhokama qilinadi. Yuqori raqobat ishlab chiqaruvchilarni mahsulot tannarxini pasaytirishga va ularning funksional imkoniyatlarini, texnik adabiyotlar va yo‘riqnomalarni kengaytirishga majbur qiladi.