ÓZBEKSTAN RESPUBLIKASÍNDA SOCIALLÍQ TARAWDÍ RAWAJLANDÍRÍWDA ÁMELGE ASÍRÍP ATÍRǴAN IS-ILAJLAR - Iskenderov , Alisher Bazarbaevich; Jaksimuratov, Azamat Bekmurat ulı (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mámleketimizde bazar ekonomikası shárayatında sociallıq taraw xızmetleriniń materiallıq taraw óndiris tarmaqları iskerliginde áhmiyetlilik úlesi joqarı. Sonlıqtan, bul maqalada Ózbekistannıń sociallıq tarawdı rawajlandırıw ushın qabıl etip atırǵan párman hám qararları, ámelge asırıp atırǵan is-ilajları, bul ilajlardıń nátiyjeleri ilimiy tiykarda geografiyalıq kóz-qarastan táriyplep beriledi.