AUDITORLIK FAOLIYATIDA TANLAB TEKSHIRISHNING MOHIYATI - Turumova, Dildora Abdumannonovna; Tolibboyev, Quvonchbek Gʻolib oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada auditda tanlab olishning ahamiyati, qo‘llash maqsadi yoritilgan bo‘lib, auditorlik tanlash - auditorga xulosalar chiqarish hamda korxonaning moliyaviy holati, tizimlari va faoliyatini yaxshilash, auditorlik dalillarini olish va baholash imkonini berishi haqida tushuncha berilgan.