MULOQOTDA PSIXOLOGIK TA’SIR MASALALARI - To‘lqinboyeva , Mahliyoxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Odamlar bir - birlari bilan muomalaga kirishar ekan, ularning asosiy ko‘zlagan maqsadlaridan biri - o‘zaro bir - birlariga ta’sir ko‘rsatish, ya’ni fikr - g‘oyalariga ko‘ndirish, harakatga chorlash, ustanovkalarni o‘zgartirish va yaxshi taassurot qoldirishdir.