G‘OFUR G‘ULOMNING “BAXTLI BOLALIK” SHE’RIDA SO‘Z BIRIKMALARI VA GRAMMATIK VOSITALARNING QO‘LLANISHI - Sharipova, Madina Ikromovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada mashhur yozuvchi O‘zbek xalqining sevimli yozuvchisi va shoiri G‘ofur G‘ulom she’riyatida so‘z birikmalarini qo‘llash mahorati yoritib berilgan. Shuningdek, yozuvchining grammatik vositalardan foydalanish uslubi haqida ma’lumotlar tahlil qilingan.