BASLAWÍSH KLASLARDA MATEMATIKA OQÍTÍW METODIKASINAN PAYDALANÍW - Sharapova, Hurliman Zayırbek qızı; Sarsenbaeva, Anar Onalbay qızı (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bul maqalada baslawısh klasslarda matematika oqıtıw metodikasınan paydalanıw hám oqıwshılardıń matematika sabaqlıǵına qızıǵıwshılıǵın arttırıw haqqında sóz etiledi.