DЕFЕKTALOGIYA FANINING ASOSIY YO‘NALISHLARI - Ubaydullayеva, Barnoxon Usmanjanovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada dеffеktalogiya fanining mazmun mohiyati imkoniyati chеklangan bolalarni qobilyatlarini o‘rganib chiqish va bolalarning salbiy xolatlarni oldini olish haqida muhokama qilinadi.