BOLALARDA ESHITISHNING BUZULISHI, OQIBATLAR VA HOLATLARI - Ubaydullayеva, Barnoxon Usmanjanovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bolalarda eshitishning buzilishi, uning oqibatida kelib chiqadigan muammolar. Psixokorreksiya jarayonida vujudga kelgan mexanizm, holat, vaziyat bartaraf etish omili, tormozlash va oldini olish, diagnostikasi va korreksiyasi jarayonlarini amalga oshirishning o‘ziga xos xususiyatlari to‘g‘risidagi ma’lumot berilgan.