XORAZM SHOIRLARI ASARLARINING TIL XUSUSIYATLARI (ROJIY) - Shonazarova , Munira (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada XIX - XX asrlarda xorazmda yashab ijod etgan shoir Rojiy asaarlarining til xususiyatlari tahlilga tortilgan. Asosan, g‘azal, muxammaslardan namunalar keltirilib, lingvistik jihatdan tahlil qilinib, umumiy leksik xususiyatlari yoritilgan.