БОЛАЛАРДА ЗАРАРЛИ ОДАТЛАРНИ КЕЛТИРИБ ЧИҚАРУВЧИ ОМИЛЛАР ВА УЛАРНИ КОРРЕКЦИЯ ҚИЛИШ (ОНИХОФАГИЯ МИСОЛИДА) - Мaхмудовa, Мухтaрaм Вaлижон Қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада болаларда учрайдиган зарарли одатларни шаклланиши, зарарли одатларни ривожлантирувчи ташқи таъсирлар, онихофагия сабаблари, ушбу невротик стереотип ривожланишининг бир нечта асосий сабаблари, зарарли одатлар диагностика, коррекция ва профилактикаси.