TURLI YOSH BOSQICHLARIDA TARBIYA XUSUSIYATLARI - Komiljanova , Hilolaxon Nazirjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada shaxsning rivojlanishi, shuningdek, rivojlanish jarayoning psixologiya va pedagogika uchun zarur bo‘lgan xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi. Bundan tashqari turli yosh davrida xarakter xususiyatlarini shakillanishining psixologik xususiyatlarini o‘rganish masalasi haqida fikr bildirilgan.