PEDAGOGIK MAHORAT HAQIDA TUSHUNCHA, UNING O‘QITUVCHI FAOLIYATIDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Komiljanova, Hilolaxon Nazirjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada pedagogik mahorat haqida umumiy tushuncha, uning oʻqituvchi faoliyatidagi oʻrni, ahamiyati, tarkibiy qisimlari haqida soʻz yuritiladi.